Farmaceutisch technisch assistent (tijdelijk) (M/V))

CVBA Vivantia is een organisatie waartoe, naast hoorcentra, optieken en thuiszorgwinkels, ook 11 apotheken in het arrondissement Leuven behoren. Momenteel zijn wij op zoek naar een Farmaceutisch Technisch Assistent (m/v) ter vervanging van een collega in volledige loopbaanonderbreking.

Functie:
Je zorgt voor een vlotte, vriendelijke en correcte dienstverlening en een optimale farmaceutische zorg aan de klant. Je levert medicatie niet enkel af, maar luistert naar klanten en geeft hen correct advies. Daarnaast neem je verschillende andere taken op binnen de apotheek zoals het maken van bereidingen, stockbeheer, controleren van vervaldata,… Dit in overleg met de apotheker-titularis en het team. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en levert als volwaardig lid van het team een actieve inbreng in het goed functioneren van de apotheek in centrum Leuven waar je wordt ingezet.

Profiel:
Je volgde de opleiding tot Farmaceutisch Technisch Assistent(e). Je beschikt over de betreffende vereiste RIZIV-erkenning als Farmaceutisch Technisch Assistent(e). We zoeken een behulpzame, klantvriendelijke en joviale persoonlijkheid.Zin voor nauwkeurigheid en discretie zijn uiteraard inherente vereisten. Bijscholing is een permanente opdracht. Diverse opleidingen worden aangeboden. Uitstekende kennis van het Nederlands is vereist. Je werkt bij voorkeur voltijds, 80 % is bespreekbaar.  Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs type B.  Degelijk salaris met extralegale voordelen.

Aanbod
Gevarieerde en boeiende functie in de dienstverlenende sector. Bediendecontract bepaalde duur (+/- 3 maanden) in het voorjaar van 2019. Marktconforme verloning met maaltijdcheques.

Interesse?
Bezorg ons je motivatiebrief en CV via email: martine.baeten@vivantia.be
Voor meer informatie kan je terecht bij Martine Baeten (Personeelsverantwoordelijke), per email of telefonisch: 016/31 44 65