Jobstudent master farmaceutische wetenschappen (m/v)

Bij Vivantia komt de gezondheid en het welzijn van onze klanten op de eerste plaats. Dit maken we waar met een doorgedreven kwalitatieve dienstverlening. We staan borg voor een kwalitatieve en professionele service vanuit onze expertise en sociale betrokkenheid, en streven naar oplossingen op maat.

De Vivantia apotheken behoren – samen met Vivantia Thuiszorgwinkels, Vivantia Optieken en Aurilis Hoorcentra – tot Vivantia CVBA. Vivantia maak deel uit van het CM-netwerk.

Ter versterking van onze apotheekteams tijdens de vakantieperiode (juli-augustus-september) zoeken we gedreven jobstudenten, afgestudeerde studenten Master Farmaceutische Wetenschappen, die onze klanten professioneel willen ondersteunen in hun zorgbehoefte.

Als jobstudent-apotheker wordt je tewerkgesteld in één of meerdere van onze 11 apotheken, gelegen in de regio Leuven-Hageland, en dit afhankelijk van de periode dat je beschikbaar bent.

Meer info over onze organisatie kan je vinden op www.vivantia.be

Wat verwachten we van jou?
Je bent in het bezit van een diploma Master Farmaceutische Wetenschappen, beschikt over een RIZIV-nummer en bent ingeschreven in de Orde der Apothekers op het moment dat je start.

Heb je oog voor een goede farmaceutische zorg en goede adviesverlening en vorm je door jouw klantgerichte en commerciële aanpak mee het gezicht van de apotheek? Leren we jou kennen als een vriendelijke en enthousiaste persoon die zorgvuldig en accuraat werkt? Streef je ernaar kwaliteitsvol werk af te leveren en doe je dit met het nodige initiatief en doorzettingsvermogen? Dan ben jij misschien de man of vrouw die we zoeken.

Je bent, bij voorkeur, in het bezit van een rijbewijs type B en kan beschikken over een wagen.

Wat kunnen we jou bieden?
We bieden een gevarieerde en leerrijke functie binnen een aangename groep. Perfect om een eerste werkervaring op te doen. Marktconforme verloning, aangevuld met verplaatsingsvergoedingen en maaltijdcheques.

Periode: Laat ons weten wanneer je vrij bent om te werken in de zomermaanden juni-augustus-september (bij voorkeur minimum 1 maand aanééngesloten). We proberen deze zo snel mogelijk te bevestigen.

Interesse?
Voel je je aangesproken door deze functie?
Bezorg ons dan je CV en toelichting motivatie via mail: martine.baeten@vivantia.be
Voor meer informatie kan je terecht bij Martine Baeten (016/31 44 65)