Service

Gratis oogtest op afspraak

Twijfelt u aan uw zicht? Onze optometristen zullen het uitgebreid testen. Maak hiervoor een afspraak.

Vanaf de leeftijd van 45jaar is het aangeraden om regelmatig de oogarts te raadplegen in verband met oogdruk en algemene ooggezondheid.
Kinderen onder de 18jaar gaan voor een oogtest ook best naar de oogarts omwille van RIZIV-terugbetaling.

Contactlenzen proberen?

Maak een afspraak voor een contactlensaanpassing en vraag naar onze voorwaarden en tarieven. Onze lensaanpassers doen een grondig vooronderzoek met de nodige metingen en leren u kennismaken met lenzen dragen. Bovendien wordt u aangeleerd hoe u de lenzen zelf op uw ogen plaatst en ze er weer afhaalt. U krijgt de nodige instructies rond onderhoud en bewaren van de lenzen.

Niet mobiel?

Voor niet-mobiele klanten kan een huisbezoek worden aangevraagd. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Advies

De juiste glaskeuze maken, is meestal een moeilijke opgave. Onze opticiens en verkopers helpen u de juiste keuze te maken, afhankelijk van uw wensen en uw budget.

U wordt bij ons correct geïnformeerd rond terugbetaling vanuit de verplichte ziekteverzekering en de aanvullende verzekering oogzorg. Onze gediplomeerde opticiens zijn allemaal erkend en geconventioneerd.

Dienst na verkoop

Uw bril knelt of schuift van uw neus? Zoonlief kreeg een bal in het gezicht en zijn bril staat scheef? Vieze neuspads? Losse schroefjes? Een glas uit het montuur gevallen? Onze medewerkers doen ter plaatse aanpassingen en kleine herstellingen.